• Kontakt

  Lad os holde kontakten!X

  Smid en kommentar

  Sender din besked, vent venligst...

  Tak for din besked! Vi vinder stærkt tilbage!

  Der opstod et problem med din besked, venligst prøv igen.

  Venligst udfyld alle felter inden du sender din besked

PROGRAMMER

JoGGA.DK SKIFTER STRUKTUR

AF Jonas | I NYHED | DATO June 14, 2017

www.jogga.dk skifter struktur så indholdet fremstår mere brugervenligt. Den nye struktur kommer til at fokusere mere på at involvere alle niveauer – men med en klar opdeling så man ikke er i tvivl om, hvor man kan starte.

Det bliver således nemmere at finde programmer, vejledning og planer for netop dit niveau og vejen fremad så du altid kan progressere mod et højere niveau.

Programmer og planer bliver mere enkle og således nemmere at måle på. Herfra åbnes dørene til lige den type træning du ønsker – hvad enten det er vægtab, muskelmarkering, street moves eller generel bedret motorik.

Jeg takker ydmygt for al den feedback jeg har fået, det motiverer mig til at gøre jogga.dk endnu bedre – og således give dig den perfekte træningsoplevelse.

Alt indhold på siden bliver gratis indtil den nye struktur er på plads og abonnementerne løber automatisk ud. En del indhold er taget af igen, da det bliver gennemarbejdet til en bedre udgave og kommer således på igen, når det er færdigt.

Tak for de mange kommentarer, den konstruktive kritik og de mange fede træninger vi har haft sammen. Det bliver endnu bedre fra nu af!

Jonas, JoGGA Calisthenics

Ingen kommentarer til "JoGGA.DK SKIFTER STRUKTUR"

#comments { display: none !important; }
#comments { display: none; }