• Kontakt

  Lad os holde kontakten!X

  Smid en kommentar

  Sender din besked, vent venligst...

  Tak for din besked! Vi vinder stærkt tilbage!

  Der opstod et problem med din besked, venligst prøv igen.

  Venligst udfyld alle felter inden du sender din besked

PROGRAMMER

JoGGA er tilbage! i bedre form!

AF Jonas | I NYHED | DATO April 26, 2017

JoGGA Calisthenics er online igen!!
Fra i dag og frem til maj kan du kigge gratis med på www.jogga.dk og søge inspiration til hvordan din træning fremover kan se ud. (Noget indhold er låst indtil betalingsmuligheden er på plads – indholdet fremstår pt som “error” – men det åbnes for i maj :)).

Der er mange nye øvelser, nye programmer/programtyper, location workouts og en træningsplan for begyndere. Tilmed lanceres en sommertræningsplan 1. Juni med en detaljeret plan for sommerens træning, hvad enten du vil træne ofte eller få gange om ugen.

www.jogga.dk er et work-in-progress og fra maj vil det koste penge at abonnere på siden – dvs. At få adgang til de mange nye programmer, location workouts og sommertræningsplanen, der skifter måned for måned. Alle øvelser betaler du ikke for at se og de kan ligeledes findes på JoGGA calisthenics youtubekanal.

Fra maj – ubestemt dato, vil du have mulighed for at få ”tidlig adgang” til www.jogga.dk. Det betyder at det kun koster et lavt beløb om måneden (29 kr.) af være medlem. Denne periode er en testperiode, hvor indhold, udseende og opbyning angiveligt vil ændre sig lidt. Når jeg selv synes at platformen er ved at være på plads stiger den månedlige pris til et sted mellem 39 – 99 kr. (det er muligt, at de af jer, der er med i testfasen med ”tidlig adgang” holde den samme månedspris – det bliver meldt ud i lang tid før en evt. Prisstigning.

Jeg er meget (meget!) åben for feedback og konstruktiv kritik og tager hjertens gerne i mod forslag til fremtidigt indhold/fokus. Med det nye JoGGA har jeg skudt mange pile ud – dels fordi calisthenics henvender sig til alle – og bør laves af alle og dels fordi træning med kropsvægt som basis åbner en masse muligheder for bevægelse. Calisthenics er kun én af mange mulige træningsformer rettet mod bevægelsesmønstre – men det er absolut et godt sted at starte.
Sidst, men ikke mindst – hvis efterspørgslen er høj vil jeg starte holdtræning igen – dog ubestemt hvornår og til hvilken pris, men det er sammen med andre, at man virkelig mærker glæden ved udendørs kropsvægtstræning – så mon ikke det snart sker.

Håber at se så mange af jer til både personlig og upersonlig træning fremover 

/High5
JoGGA Calisthenics – Jonas

Ingen kommentarer til "JoGGA er tilbage! i bedre form!"

#comments { display: none !important; }
#comments { display: none; }