• Kontakt

  Lad os holde kontakten!X

  Smid en kommentar

  Sender din besked, vent venligst...

  Tak for din besked! Vi vinder stærkt tilbage!

  Der opstod et problem med din besked, venligst prøv igen.

  Venligst udfyld alle felter inden du sender din besked

BEGYNDERPLAN

BEGYNDERPLAN MODUL 1

Begynderplan Modul 1 er dit første skridt mod en sundere livsstil. Modul 1 introducerer nogle af de mest basale øvelser fra calisthenics (kropsvægtstræning) på en måde så øvelserne kan laves af alle (udgangspunkt i et standard motionistniveau). Med øvelserne og programmerne i planen bliver man mere erfaren i, at anvende kroppen som basis for al styrketræning. Tilmed vil man blive kastet ud i nogle af de bevægelsesmønstre, der danner rammen for næsten alle andre øvelser og bevægelser i calisthenics.

Planen bygger på 2 ugentlige træninger og målet er derfor at ramme de fleste af kroppens muskler let-middel i hver træningssession. Der forekommer også sessioner med fokus på isometriske/statiske positionen samt balanceøvelser så man ikke kun styrker musklernes simple dynamik, men også gør dem mere effektive, generelt.

Beynderplanen er for dig, der er helt nyt i kropsvægtstræning og har brug en basalintroduktion. Planen er også for dig, der ikke har trænet i noget tid, men ønsker at lære om kroppens mange træningsmuligheder samt at skabe basis for en ny, sundere og mere uafhængig træningslivsstil.

Kom godt i gang med calisthenics – og har det først bidt sig fast i dig, så sætter fantasien ingen grænser – den sætter nye mål!

 

BEGYNDERPLAN

MODUL 1

dips